Feriehuse i Thorup Strand

Thorupstrand er i dag Nordeuropas største kystlandingsplads, hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden, og 19 både med omkring 30 fiskere er tilknyttet stedet.

 

 

Thorup Strand

Sommerhus 813

Flot kvalitets fritidshus beliggende på skøn og ugeneret grund ved Thorup strand med fantastisk natur lige udenfor døren, og kort afstand til Vesterhavet og stranden. Huset er opført i kvalitetsmaterialer og af høj håndværksmæssig kvalitet.

3000 300 103            
 • A
  DKK 6.925,00
 • B
  DKK 5.995,00
 • C
  DKK 4.495,00
 • D
  DKK 2.495,00


Sommerhus 985

Ejendommen Ti-Gi ligger på en enestående naturgrund tæt på havet, og tilbyder i videste forstand noget for enhver interesse.

6000 650 265          


 

"Gutterne fra kutterne" bæredygtig fiskeri, oplev det her.

Der fiskes ud fra bæredygtige principper - dvs. naturskånsomt fiskeri med garn og snorrevod, men ikke trawl. Derfor er fisk fra Thorupstrand fanget uden at ødelægge havets rigdom.Besøgende har mulighed for at følge aktiviteterne på tæt hånd, handle i butikken og få en snak med de lokale fiskere.

Måske kan du være heldig at møde "Gutterne på kutterne". De lokale helte fra Thorupstrand: Jan, Jesper og Johnny, der kæmper en brav kamp for at bevare kystfiskeriet i Thorupstrand. De er kendt fra tv-serien af samme navn.

Top-Ferie

Top-Ferie har mere end 20 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse I Jammerbugten lige fra Lild Strand til Løkken, samt mange steder ved Limfjorden.
Vi er alternativet til de store bureauer for dig, som foretrækker et lokalt udlejningsbureau hvor den personlige kontakt kommer I første række

Dion Jensen

Kontakt os

Top-Ferie ApS
Strandvejen 1
7741 Frøstrup
Tlf: 98 88 30 55

Email: mail@top-ferie.dk